Новини

15.06.2022

example

Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно

EasyPay започна мащабна кампания, в която ще плати по една сметка на 1000 от своите клиенти. От 15 юни до 15 септември всеки, който погаси наведнъж поне 3 от своите битови сметки на каса на компанията, автоматично участва в томболата.

Няма изискване какви да са сметките – това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. Важното е да бъдат платени поне три наведнъж.

Изтеглянето на печелившите става автоматично от системата на EasyPay в момента на плащане на сметките. Томболата се провежда ежедневно в цялата страна, като късметлите се определят на случаен принцип.

Близо 3000 са касите, на които потребителите могат да заплащат сметки, както и да се възползват от всички останали услуги и продукти като парични преводи, погасяване на глоби към КАТ, закупуване на електронни винетки, издаване на платежна EasyPay карта. Много от тях работят с удължено работно време и през уикенда.

Новини

03.06.2022

example

Без такси за преводи по банкова сметка в Украйна от EasyPay и Ria

EasyPay и Ria отново обединяват усилията си за съпричастност към жителите на Украйна, която е в топ 3 на държавите, до които клиентите на EasyPay изпращат пари. От 1 юни до 30 септември 2022 г. на касите в цялата страна могат да се нареждат преводи по украински банкови сметки чрез Ria, които са освободени от такса.

Услугата е нова и в продължение на 4 месеца всички, които желаят, могат да се възползват от нея.

На касите на EasyPay остава и възможността за изпращане на пари в брой, която след началото на войната също беше без такса, но от 1 юни започва да действа стандартната тарифа.

EasyPay разполага с повече от 2800 каси в цялата страна, които работят всеки ден и с удължено работно време, а кол центърът е достъпен дори през почивните дни.

Новини

13.04.2022

example

EasyPay пусна собствени стикери във Viber

Стикер пакетът „Лесно и честно с EasyPay” е вече във Viber и може да бъде изтеглен безплатно от всички, които използват приложението. Той включва 22 забавни стикери, свързани с ежедневието ни и с масовите услуги, които компанията предлага в своите над 2800 каси в цялата страна. С тях можете да се обясните в любов, да пожелаете добър ден или лека нощ или просто да подсетите някого да плати тока или да поднови винетката за колата. ...

Стикер пакетът е естествено продължение на присъствието на EasyPay във Viber – след чатбота, през който потребителите могат да проверяват и плащат битовите си сметки. Към момента в него има повече от 230 000 души.

Медии

04.05.2020

EasyPay пуска платежна карта без такси

Българският оператор EasyPay пусна нова платежна карта в момент, когато хората и малките бизнеси имат нужда от бързо получаване на сметка (IBAN) и карта към нея, с която да боравят лесно...

-- към статията
Медии

25.10.2018

БНБ издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД

На свое заседание, проведено на 25 октомври 2018 г., Управителният съвет на Българската народна банка издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД на основание чл. 37, ал. 2 във връзка с чл. 12, ал. 1 от Закона за платежните услуги и платежните системи (ЗПУПС), ...

-- към статията
Медии

11.12.2017

Плащането в брой е форма на свобода

85% от плащанията все още се извършват в брой на каса. Голяма е групата от хора, която поръчва онлайн и плаща онлайн. Но много по-голяма е групата, която поръчва онлайн и плаща в брой. Това коментира изпълнителният директор на Изипей АД Георги Маринов в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева...

-- към интервюто

© Изипей АД 2006 - 2022. Всички права запазени.