Новини

30.11.2023

example

250 000 българи ползват платежната карта на EasyPay

Все по-разпознаваема става платежната карта на EasyPay и вече 250 000 българи я използват за получаване на доходите си и за разплащания.

Тя е подобна на банковата дебитна карта, но се издава напълно безплатно от каса на EasyPay само за няколко минути. Към нея потребителите получават и безплатна сметка (IBAN), която няма такси за поддръжка на месечна или годишна база. Всеки месец притежателите й имат две безплатни тегления от банкомат в страната, а за всяко следващо теглене таксата е една от най-ниските (50 ст.). Картата няма такси и при пазаруване в търговски обекти.

Освен физически лица, от нея могат да се възползват и фирми при същите условия за издаване и поддръжка. Тя се издава съвместно с Националната картова и платежна схема под бранда Bcard и това носи част от нейните предимства.

Картата дава възможност на клиентите да проследяват движенията по сметката си във Viber, в касите на ЕasyPay и на сайта или мобилното приложение на ePay.bg.

Новини

16.10.2023

example

EasyPay започва поетапно въвеждане на своите банкомати

От октомври 2023 г. EasyPay поетапно започва да пуска своите банкомати/АТМ устройства в цялата страна. Те са разположени в каси на компанията или в големи търговски вериги. Поддържат както стандартните услуги, така и допълнителни:

  • теглене на пари в брой – с EasyPay карта или с карта, издадена от друга банка;
  • внасяне на пари в брой – само по EasyPay карта (на физически или юридически лица);
  • плащане с карта по 10-цифрен код – с EasyPay карта или с карта, издадена от друга българска банка;
  • плащане в брой по 10-цифрен код – за суми до 300 лв., кратни на 10;
  • плащане на битови сметки – с EasyPay карта;

При въпроси, свързани с банкоматите, може да се обърнете към нашия Контактен център всеки работен ден от 08.00 ч. до 20.00 ч.: 0700 20 787

Новини

25.08.2023

example

Промоция за парични преводи Белгия - България с EasyPay и RIA

EasyPay и RIA с отстъпка за всеки първи превод от Белгия към България

До края на годината (31.12.2023 г.) може да се възползвате от отстъпкa за парични преводи от Белгия към България. EasyPay и Ria Money Transfer предлагат 50% намаление на таксата за всеки първи превод. Локациите на Ria в Белгия може да намерите тук, а най-удобната каса на EasyPay за получаване на превода в България може да видите тук.

Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на 5 минути след изпращането.

Новини

05.07.2023

example

Участвайте за една сметка безплатно с EasyPay

Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно. Всеки ден през месеците юли и август 2023 ще теглим по 10 късметлии, на които ще платим една сметка. Всеки клиент, който погаси наведнъж поне 3 от своите битови сметки на каса на EasyPay, автоматично участва в томболата.

Няма изискване какви да са сметките – това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. Важното е да бъдат платени поне три наведнъж.

Изтеглянето на печелившите става автоматично от системата на EasyPay в момента на плащане на сметките. Томболата се провежда ежедневно в цялата страна, като късметлите се определят на случаен принцип.

Над 3000 са касите, на които потребителите могат да заплащат сметки, както и да се възползват от всички останали услуги и продукти като парични преводи, погасяване на глоби към КАТ, закупуване на електронни винетки, издаване на платежна EasyPay карта. Много от тях работят с удължено работно време и през уикенда.

Новини

08.02.2023

example

Нови услуги на каса към Bulsatcom

Клиентите на Bulsatcom вече могат да се възползват от повече услуги на каса на EasyPay. Те се предлагат във всички над 3200 локации в цялата страна и включват:

  • активиране на спрени услуги на основни и допълнителни приемници;
  • добавяне на допълнителни ТВ пакети (Diema Xtra, Maxsport Plus, Drama, Comedy Box, Cinema Box, Action Box, Глобус, 7/8 TV, Orient, Cinema XXX, HBO, HBO Max, Cinemax);
  • предплащане на всички предлагани услуги (b.box, b.box app, интерактивна и сателитна телевизия, интернет).
Новини

29.05.2023

example

НОВО: Захранване на EasyPay карта и платежна сметка в ePay.bg от цял свят с дигиталните плащания на Ria

Нашият дългогодишен партньор Ria Money Transfer пусна нова услуга за мобилни разплащания. Вече може да захраните онлайн EasyPay карта през мобилното приложение на Ria или през сайта на компанията. За превода Ви е нужен единствено IBAN номер на Вашата карта.

По този начин може да изпращате пари онлайн и към потребители трето ниво в ePay.bg.

Захранване в брой е възможно в мрежата на Ria и EasyPay.

Медии

15.05.2020

Българинът се доверява все повече на онлайн разплащанията

Обемът на касовите плащания спада, а този на онлайн разплащанията у нас в условията на извънредно положение се увеличава". Това каза Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay, в предаването "Светът е бизнес" с водещ Ивайло Лаков.

-- към интервюто
Медии

04.05.2020

EasyPay пуска платежна карта без такси

Българският оператор EasyPay пусна нова платежна карта в момент, когато хората и малките бизнеси имат нужда от бързо получаване на сметка (IBAN) и карта към нея, с която да боравят лесно...

-- към статията
Медии

25.10.2018

БНБ издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД

На свое заседание, проведено на 25 октомври 2018 г., Управителният съвет на Българската народна банка издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД на основание чл. 37, ал. 2 във връзка с чл. 12, ал. 1 от Закона за платежните услуги и платежните системи (ЗПУПС), ...

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2024. Всички права запазени.