Новини

29.05.2023

example

НОВО: Захранване на EasyPay карта и платежна сметка в ePay.bg от цял свят с дигиталните плащания на Ria

Нашият дългогодишен партньор Ria Money Transfer пусна нова услуга за мобилни разплащания. Вече може да захраните онлайн EasyPay карта през мобилното приложение на Ria или през сайта на компанията. За превода Ви е нужен единствено IBAN номер на Вашата карта.

По този начин може да изпращате пари онлайн и към потребители трето ниво в ePay.bg.

Захранване в брой е възможно в мрежата на Ria и EasyPay.

Новини

04.05.2023

example

EasyPay и Ria money transfer - 10 години свързваме хората

EasyPay и Ria money transfer отбелязват 10 години от началото на партньорството си. През 2013 г. в каса на EasyPay във Варна е получен първият паричен превод. Той е на стойност 150 евро, изпратен от офис на Ria в San Miniato - малко градче в Южна Италия. Оттогава досега двете компании непрекъснато разширяват обхвата на услугата за изпращане и получаване на парични преводи в брой и по сметка.

На конференцията на Ria ''Orange wave 2023" (Боровец) EasyPay беше отличена с първо място за най-добра партньорска организация на Балканите (с най-силно присъствие на пазара и най-добри постигнати резултати), както и със специалната награда на журито за изключително фирмено представяне.

Ria е компания, която съществува от 1987 г. и е втората по големина в света на пазара за парични преводи.

Новини

08.02.2023

example

EasyPay и Ria в подкрепа на Турция: без такси за банкови преводи

От 8-и до 28-и февруари 2023 г. EasyPay и Ria премахват таксите за банкови парични преводи към Турция. Двете компании се надяват по този начин да улеснят хората, които искат да подкрепят близките си.

Освободени от таксата са всички преводи по банкова сметка между физически лица от България към Турция.

Кампанията е със срок от 8-и до 28-и февруари 2023 г.

Медии

15.05.2020

Българинът се доверява все повече на онлайн разплащанията

Обемът на касовите плащания спада, а този на онлайн разплащанията у нас в условията на извънредно положение се увеличава". Това каза Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay, в предаването "Светът е бизнес" с водещ Ивайло Лаков.

-- към интервюто
Медии

04.05.2020

EasyPay пуска платежна карта без такси

Българският оператор EasyPay пусна нова платежна карта в момент, когато хората и малките бизнеси имат нужда от бързо получаване на сметка (IBAN) и карта към нея, с която да боравят лесно...

-- към статията
Медии

25.10.2018

БНБ издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД

На свое заседание, проведено на 25 октомври 2018 г., Управителният съвет на Българската народна банка издаде лиценз за извършване на дейност като дружество за електронни пари на „Изипей“ АД на основание чл. 37, ал. 2 във връзка с чл. 12, ал. 1 от Закона за платежните услуги и платежните системи (ЗПУПС), ...

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.