Плащане на битови сметки

Битови сметки на каса

Услугата за плащане на битови сметки (ток, вода, парно, телефон, Интернет и т.н.) дава възможност да заплатите всяка своя сметка в каса на EasyPay.

Необходимо е единствено да предоставите Вашия абонатен/клиентски номер към съответното дружество. Списък с дружествата, включени в системата на EasyPay, е поместен тук.

EasyPay предлага безплатна регистрация, като запазва данните за абонатните номера към отделните търговци. При следващи плащания е достатъчно да съобщите номера на мобилния си телефон. По този начин получавате информация за всички свои битови сметки в реално време чрез SMS или в каса на EasyPay.

Може да платите сметките си общо и поотделно, в зависимост от желанието си. След извършено плащане търговецът автоматично получава информация от EasyPay за погасеното задължение.

Може да платите сметката си за всяко населено място в България, независимо къде се намирате.

Бързо и лесно плащане на всяка сметка

Плащането на битови сметки е без такси

Можете да платите в над 2500 каси в страната

Битови сметки онлайн с ePay.bg

Системата за електронни плащания ePay.bg, партньор на EasyPay, Ви предоставя възможност да заплатите онлайн битовите си сметки.

  • Необходимо е само да регистрирате абонатния/клиентски номер на сметката, която желаете да плащате. Ако нямате регистрация в ePay.bg, може да платите сметките си с банкова карта от тук.
  • Повече от 5000 дружества и организации приемат плащания през ePay.bg. За пълния списък от търговци натиснете тук. Компаниите отчитат автоматично всяко плащане и не изискват документ за доказване на плащането.
  • Притежателите на карта EasyPay може да заплащат с нея битовите си сметки онлайн в ePay.bg.

За още по-голямо удобство, бързина и сигурност използвайте мобилното приложение ePay.bg mobile за iOS и Android. Изтеглете приложението за вашето мобилно устройство: за iOS, Android или App Gallery

© Изипей АД 2006 - 2021. Всички права запазени.