Новини

08.02.2023

example

EasyPay и Ria в подкрепа на Турция: без такси за банкови преводи

От 8-и до 28-и февруари 2023 г. EasyPay и Ria премахват таксите за банкови парични преводи към Турция. Двете компании се надяват по този начин да улеснят хората, които искат да подкрепят близките си.

Освободени от таксата са всички преводи по банкова сметка между физически лица от България към Турция.

Кампанията е със срок от 8-и до 28-и февруари 2023 г.

Новини

06.01.2023

example

EasyPay подарява самолетна екскурзия до Париж за двама

Участват всички, които регистрират нови битови сметки в чатбота на компанията във Viber

EasyPay ще зарадва един от своите клиенти със самолетна екскурзия за двама до Париж. Всеки може да участва, буквално с няколко клика.

От 09 януари 2023 г. до 14 февруари 2023 г. потребителите, които регистрират сметки за проверка в чатбота на EasyPay във Viber, участват в томбола за голямата награда. Кампанията важи и за хора, които вече проверяват сметките си в чатбота, но добавят нови за проследяване. Колкото повече абонатни номера регистрират потребителите, толкова е по-голям шансът за спечелване на наградата, тъй като всеки добавен нов абонатен номер се счита за едно участие в томболата.

Проверката на битовите сметки може да се заяви по два начина: в самия бот чрез добавяне на абонатните номера или на каса на EasyPay само за няколко минути. След първоначалната регистрация потребителите започват да получават регулярни известия за битовите си сметки, когато излязат.

Чатботът на EasyPay във Viber се използва от над 350 000 българи, които всеки месец получават безплатни известия за размера на битовите си сметки. Увеличава се и броят на хората, които плащат директно в приложението. Плащането там се прави с карта, а с картата на EasyPay няма такси.

Новини

12.12.2022

example

10 таблета подарък от EasyPay и Ria, ако пращате пари в чужбина

От 10 декември 2022 г. до 14 януари 2023 г. EasyPay и Ria Money Transfer ще раздадат 10 таблета на клиенти, които направят паричен превод от България към чужбина. Той може да бъде нареден на всяка каса на EasyPay в брой или по банкова сметка, като всеки превод през периода носи отделно участие в томболата. Няма изискване за минимална изпратена сума.

EasyPay и Ria са дългогодишни партньори, които предлагат парични преводи от и към чужбина. EasyPay разполага с над 3000 каси в България и ползва най-изгодния обменен курс евро/лев. Паричните преводи в брой пристигат в рамките на 5 минути и могат да бъдат изтеглени във всеки офис на Ria Money Transfer по света.

Всички държави, в които Ria има офиси, както и цялата информация за кампанията, може да видите на уебсайта на EasyPay.

Медии

12.11.2020

Силвана Групчева, EasyPay: Предлагаме нов подход за получаване на пари в брой от чужбина

EasyPay е създадена през 2006 г. като естествено продължение на услугата ePay.bg – да даде възможност на хората да плащат сметките си в брой на едно място, без да ходят на различни гишета и да се редят на опашки. Впоследствие към плащането на битови сметки ...

-- към статията
Медии

30.10.2020

От покупка на диск на ФСБ до плащания за милиони - Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay

Георги Маринов е основател на EasyPay, ePay.bg, EPAYGO и Infonotary. В началото на 90-те създава "Датамакс" - компания за разработване на банков софтуер. Участвал е в разработването на множество софтуерни продукти...

-- към статията
Медии

15.05.2020

Българинът се доверява все повече на онлайн разплащанията

Обемът на касовите плащания спада, а този на онлайн разплащанията у нас в условията на извънредно положение се увеличава". Това каза Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay, в предаването "Светът е бизнес" с водещ Ивайло Лаков.

-- към интервюто

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.