Новини

08.02.2023

example

Нови услуги на каса към Bulsatcom

Клиентите на Bulsatcom вече могат да се възползват от повече услуги на каса на EasyPay. Те се предлагат във всички над 3200 локации в цялата страна и включват:

  • активиране на спрени услуги на основни и допълнителни приемници;
  • добавяне на допълнителни ТВ пакети (Diema Xtra, Maxsport Plus, Drama, Comedy Box, Cinema Box, Action Box, Глобус, 7/8 TV, Orient, Cinema XXX, HBO, HBO Max, Cinemax);
  • предплащане на всички предлагани услуги (b.box, b.box app, интерактивна и сателитна телевизия, интернет).
Новини

29.05.2023

example

НОВО: Захранване на EasyPay карта и платежна сметка в ePay.bg от цял свят с дигиталните плащания на Ria

Нашият дългогодишен партньор Ria Money Transfer пусна нова услуга за мобилни разплащания. Вече може да захраните онлайн EasyPay карта през мобилното приложение на Ria или през сайта на компанията. За превода Ви е нужен единствено IBAN номер на Вашата карта.

По този начин може да изпращате пари онлайн и към потребители трето ниво в ePay.bg.

Захранване в брой е възможно в мрежата на Ria и EasyPay.

Новини

04.05.2023

example

EasyPay и Ria money transfer - 10 години свързваме хората

EasyPay и Ria money transfer отбелязват 10 години от началото на партньорството си. През 2013 г. в каса на EasyPay във Варна е получен първият паричен превод. Той е на стойност 150 евро, изпратен от офис на Ria в San Miniato - малко градче в Южна Италия. Оттогава досега двете компании непрекъснато разширяват обхвата на услугата за изпращане и получаване на парични преводи в брой и по сметка.

На конференцията на Ria ''Orange wave 2023" (Боровец) EasyPay беше отличена с първо място за най-добра партньорска организация на Балканите (с най-силно присъствие на пазара и най-добри постигнати резултати), както и със специалната награда на журито за изключително фирмено представяне.

Ria е компания, която съществува от 1987 г. и е втората по големина в света на пазара за парични преводи.

Медии

12.11.2020

Силвана Групчева, EasyPay: Предлагаме нов подход за получаване на пари в брой от чужбина

EasyPay е създадена през 2006 г. като естествено продължение на услугата ePay.bg – да даде възможност на хората да плащат сметките си в брой на едно място, без да ходят на различни гишета и да се редят на опашки. Впоследствие към плащането на битови сметки ...

-- към статията
Медии

30.10.2020

От покупка на диск на ФСБ до плащания за милиони - Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay

Георги Маринов е основател на EasyPay, ePay.bg, EPAYGO и Infonotary. В началото на 90-те създава "Датамакс" - компания за разработване на банков софтуер. Участвал е в разработването на множество софтуерни продукти...

-- към статията
Медии

15.05.2020

Българинът се доверява все повече на онлайн разплащанията

Обемът на касовите плащания спада, а този на онлайн разплащанията у нас в условията на извънредно положение се увеличава". Това каза Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay, в предаването "Светът е бизнес" с водещ Ивайло Лаков.

-- към интервюто

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.