Новини

25.08.2023

example

Промоция за парични преводи Белгия - България с EasyPay и RIA

EasyPay и RIA с отстъпка за всеки първи превод от Белгия към България

До края на годината (31.12.2023 г.) може да се възползвате от отстъпкa за парични преводи от Белгия към България. EasyPay и Ria Money Transfer предлагат 50% намаление на таксата за всеки първи превод. Локациите на Ria в Белгия може да намерите тук, а най-удобната каса на EasyPay за получаване на превода в България може да видите тук.

Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на 5 минути след изпращането.

Новини

05.07.2023

example

Участвайте за една сметка безплатно с EasyPay

Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно. Всеки ден през месеците юли и август 2023 ще теглим по 10 късметлии, на които ще платим една сметка. Всеки клиент, който погаси наведнъж поне 3 от своите битови сметки на каса на EasyPay, автоматично участва в томболата.

Няма изискване какви да са сметките – това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. Важното е да бъдат платени поне три наведнъж.

Изтеглянето на печелившите става автоматично от системата на EasyPay в момента на плащане на сметките. Томболата се провежда ежедневно в цялата страна, като късметлите се определят на случаен принцип.

Над 3000 са касите, на които потребителите могат да заплащат сметки, както и да се възползват от всички останали услуги и продукти като парични преводи, погасяване на глоби към КАТ, закупуване на електронни винетки, издаване на платежна EasyPay карта. Много от тях работят с удължено работно време и през уикенда.

Новини

08.02.2023

example

Нови услуги на каса към Bulsatcom

Клиентите на Bulsatcom вече могат да се възползват от повече услуги на каса на EasyPay. Те се предлагат във всички над 3200 локации в цялата страна и включват:

  • активиране на спрени услуги на основни и допълнителни приемници;
  • добавяне на допълнителни ТВ пакети (Diema Xtra, Maxsport Plus, Drama, Comedy Box, Cinema Box, Action Box, Глобус, 7/8 TV, Orient, Cinema XXX, HBO, HBO Max, Cinemax);
  • предплащане на всички предлагани услуги (b.box, b.box app, интерактивна и сателитна телевизия, интернет).
Медии

26.07.2023

Безплатна и без такса поддръжка, картата на EasyPay вече има 200 000 клиенти

За три години платежната карта на EasyPay достигна 200 000 лоялни потребители. Тя е подобна на всяка дебитна карта, но има няколко ключови разлики в полза на картодържателите. Може да се вземе веднага, само с едно идване на каса, издава се безплатно и няма такса за месечна поддръжка, а първите две тегления на който и да е банкомат в страната също са безплатни. Всяко следващо теглене е само 50 ст. ...

-- към статията
Медии

12.11.2020

Силвана Групчева, EasyPay: Предлагаме нов подход за получаване на пари в брой от чужбина

EasyPay е създадена през 2006 г. като естествено продължение на услугата ePay.bg – да даде възможност на хората да плащат сметките си в брой на едно място, без да ходят на различни гишета и да се редят на опашки. Впоследствие към плащането на битови сметки ...

-- към статията
Медии

30.10.2020

От покупка на диск на ФСБ до плащания за милиони - Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay

Георги Маринов е основател на EasyPay, ePay.bg, EPAYGO и Infonotary. В началото на 90-те създава "Датамакс" - компания за разработване на банков софтуер. Участвал е в разработването на множество софтуерни продукти...

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.