Новини

16.10.2023

example

EasyPay започва поетапно въвеждане на своите банкомати

От октомври 2023 г. EasyPay поетапно започва да пуска своите банкомати/АТМ устройства в цялата страна. Те са разположени в каси на компанията или в големи търговски вериги. Поддържат както стандартните услуги, така и допълнителни:

  • теглене на пари в брой – с EasyPay карта или с карта, издадена от друга банка;
  • внасяне на пари в брой – само по EasyPay карта (на физически или юридически лица);
  • плащане с карта по 10-цифрен код – с EasyPay карта или с карта, издадена от друга българска банка;
  • плащане в брой по 10-цифрен код – за суми до 300 лв., кратни на 10;
  • плащане на битови сметки – с EasyPay карта;

При въпроси, свързани с банкоматите, може да се обърнете към нашия Контактен център всеки работен ден от 08.00 ч. до 20.00 ч.: 0700 20 787

Новини

25.08.2023

example

Промоция за парични преводи Белгия - България с EasyPay и RIA

EasyPay и RIA с отстъпка за всеки първи превод от Белгия към България

До края на годината (31.12.2023 г.) може да се възползвате от отстъпкa за парични преводи от Белгия към България. EasyPay и Ria Money Transfer предлагат 50% намаление на таксата за всеки първи превод. Локациите на Ria в Белгия може да намерите тук, а най-удобната каса на EasyPay за получаване на превода в България може да видите тук.

Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на 5 минути след изпращането.

Новини

05.07.2023

example

Участвайте за една сметка безплатно с EasyPay

Ако плащате сметки в EasyPay, има шанс да спечелите една безплатно. Всеки ден през месеците юли и август 2023 ще теглим по 10 късметлии, на които ще платим една сметка. Всеки клиент, който погаси наведнъж поне 3 от своите битови сметки на каса на EasyPay, автоматично участва в томболата.

Няма изискване какви да са сметките – това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. Важното е да бъдат платени поне три наведнъж.

Изтеглянето на печелившите става автоматично от системата на EasyPay в момента на плащане на сметките. Томболата се провежда ежедневно в цялата страна, като късметлите се определят на случаен принцип.

Над 3000 са касите, на които потребителите могат да заплащат сметки, както и да се възползват от всички останали услуги и продукти като парични преводи, погасяване на глоби към КАТ, закупуване на електронни винетки, издаване на платежна EasyPay карта. Много от тях работят с удължено работно време и през уикенда.

Медии

26.07.2023

Безплатна и без такса поддръжка, картата на EasyPay вече има 200 000 клиенти

За три години платежната карта на EasyPay достигна 200 000 лоялни потребители. Тя е подобна на всяка дебитна карта, но има няколко ключови разлики в полза на картодържателите. Може да се вземе веднага, само с едно идване на каса, издава се безплатно и няма такса за месечна поддръжка, а първите две тегления на който и да е банкомат в страната също са безплатни. Всяко следващо теглене е само 50 ст. ...

-- към статията
Медии

12.11.2020

Силвана Групчева, EasyPay: Предлагаме нов подход за получаване на пари в брой от чужбина

EasyPay е създадена през 2006 г. като естествено продължение на услугата ePay.bg – да даде възможност на хората да плащат сметките си в брой на едно място, без да ходят на различни гишета и да се редят на опашки. Впоследствие към плащането на битови сметки ...

-- към статията
Медии

30.10.2020

От покупка на диск на ФСБ до плащания за милиони - Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay

Георги Маринов е основател на EasyPay, ePay.bg, EPAYGO и Infonotary. В началото на 90-те създава "Датамакс" - компания за разработване на банков софтуер. Участвал е в разработването на множество софтуерни продукти...

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.