EasyPay дава възможност да заплатите всички свои задължения на едно място и за максимално кратко време. Предлагаме 400 услуги към 6000, сред които:

От средата на 2020 г. предоставяме на клиентите си и платежна EasyPay карта - издава се веднага, напълно безплатно и без такси за поддръжка. Картата дава възможност за проследяване на наличност и справка във Viber, както и за плащане на битови сметки от разстояние отново чрез Viber.

Списък и описание на всички услуги можете да видите тук.

EasyPay е създадена през 2004 г. и е партньор на системата за онлайн разплащания ePay.bg.
Днес компанията има 3672 каси в цялата страна, като мрежата се увеличава постоянно. Целта ни е да предоставим на клиентите си възможност да правят разплащанията си лесно, удобно и сигурно на едно място.

Пълен и актуален списък с организациите, които имат право да предлагат услуги на Изипей АД, е публикуван в сайта на БНБ в "Регистър на лицензираните дружества за електронни пари в Република България, както и на техните клонове и представители (по чл. 19 от Закона за платежните услуги и платежните системи)".
Организации, които не фигурират в публичния регистър на БНБ като представители на Изипей АД, нямат право да предлагат услугите на дружеството.

© Изипей АД 2006 - 2024. Всички права запазени.