На каса, обозначена със знака на фирмата, може да заплатите сметките си за ток, телефон, вода, парно, интернет, кабелна телевизия и др., може да направите паричен превод за страната и чужбина, банков превод в страната и чужбина, да закупите винетка, да платите местни данъци и такси, глоби и задължения към институции, осигуровки, да извършите платежни операции към/от ePay.bg, да заредите сума за тол такси, да заплатите вноска по кредит, да закупите билет за събитие, да закупите предплатена карта за разговори и интернет и да заредите сума към телефонен оператор по предлатена карта, да заредите сума към хазартни сайтове, да платите криптовалута, да получите предплатена карта Изипей и др. За повече информация относно други предлагани от нас услуги се свържете с Контактния център на 0700 20 787.
Не е необходима предварителна регистрация в системата. При желание на клиента регистрация може да бъде направена. Това става лесно и бързо. Можем да окажем съдействие за намиране на абонатни номера за някои от търговците, но в случай че имате тази информация е добре да я предоставите на служителя, така при следващото Ви посещение е необходим само Вашия номер на регистрация към Изипей и всичките Ви задължения ще се зареждат. Може да платите всичките си сметки или да изберете само определени.
При плащане на битови сметки клиентът не заплаща такси.
Може да преведете суми по банкова сметка в страната и в чужбина.
Може да получите/изпратите паричен превод в произволно избрана от Вас каса в страната.
Списък с всички каси и актуално работно време може да намерите тук: https://www.easypay.bg/site/?p=offices
В чужбина тук: https://www.easypay.bg/site/?p=money-transfer-to-bulgaria
За информация не се колебайте да ни потърсите на телефон 0700 20 787 или e-mail: office@easypay.bg

Ако преводът е за България, веднага след приемането на парите от касиера на EasyPay получателят може да го изтегли от всяка една каса на Изипей в страната.

Когато нареждате международен паричен превод, средствата се прехвърлят към съответния платежен оператор веднага след разпечатването на разписката. Получателят може да изтегли сумата до 5 минути след като е наредена, независимо от дестинацията.

Да. С помощта на международните компании за парични преводи, с които EasyPay си партнира, нашите клиенти могат да получават парични преводи от над 150 държави по света. Разполагаме и със собствена мрежа от офиси в други европейски страни, където нашите сънародници могат да се възползват от всички услуги, достъпни на касите в България. Услугите в чужбина се предлагат под марката FexoPay и на този етап са достъпни в Австрия, Гърция и Кипър.

За повече информация относно държавите, от които може да получите международен превод, посетете: www.fexopay.com

Информация за справки и статус на парични преводи може да бъде предоставена на каса след идентификация с документ за самоличност.

Въпроси относно условия и такси, може да отправяте към Контактния център на EasyPay.

За да използвате някои от услугите на EasyPay е необходимо да се идентифицирате пред служителя на касата с валиден документ за самоличност. Не е необходимо да попълвате бланки при внасяне или теглене на парични суми. Информацията по превода се въвежда от Оператора.

Внасянето на суми може да става по следния начин:

 • Плащания на касите на Изипей се извършват само в брой. Ако желаете да заплатите по електронен път, можете да посетите сайта еPay.bg.

Получаването на суми може да става по следния начин:

 • в брой
 • от банкомат, когато преводът е предварително нареден по IBAN на карта Изипей
EasyPay регистрация е информацията на даден клиент за всички негови битови сметки и задължения към търговци с клиентски номер. Необходимо е при първоначално плащане клиентът да подаде информация кои битови сметки желае да заплаща при нас, след което да потвърди, че желае своя EasyPay регистрация. При следващи плащания след въвеждане на предоставения от клиента телефонен номер или друга числова комбинация, системата автоматично ще показва всички негови текущи сметки. Не е задължително плащането на сметките да е по всички задължения, а само към тези, които клиентът желае. Създаването на EasyPay регистрация е БЕЗПЛАТНO.

Платежна сметка (микросметка) е електронно средство за плащане и за получаване на пари чрез Интернет.

Тя се открива и поддържа от EasyPay и може да се използва и за плащания в ePay.bg. С регистрацията си в системата ePay.bg всеки клиент получава платежна сметка (микросметка), средствата по която могат да се използват за онлайн плащания или да се прехвърлят по банкова сметка. Системата позволява различни начини за превеждане на пари по платежна сметка (микросметка): с банкова карта – от банкомат или чрез ePay.bg, с банков превод или в брой – на каса на EasyPay. За повече информация можете да посетите сайта на ePay.bg.

Максималната сума, която чрез една трансакция може да се преведе/получи през системата, е 5 000 лв. За паричните преводи в България има дневен лимит до 10 000 лв. и месечен до 30 000 лв. За лимитите при международните преводи до конкретна държава можете да попитате в наш обект или да се свържете с Контактния ни център на 0700 20 787.
След внасяне на сума за плащане на сметка системата автоматично отчита погасяване на задълженията на клиента към съответното дружество. Времето за отразяване на плащането зависи от търговеца и вида плащане, който извършвате. За конкретно плащане може да се осведомите чрез Контактния център на EasyPay или в обект на фирмата.
Може да платите всички сметки на една каса, удобна за Вас.
След успешно потвърдено и приключило плащане преводът може да се анулира в деня на извършването му само ако съответният търговец предлага такава опция. За да се върне парична сума, трябва да посетите обект на EasyPay и да предоставите разписка от плащането.
 • За паричен превод от България получателят трябва да предостави валиден документ за самоличност.
 • За международен паричен превод получателят трябва да предостави валиден документ за самоличност и референтен номер.

Служителят проверява документа за самоличност на клиента и в случай че в системата данните за превода съвпаднат с него, клиентът може да го получи.

Ако клиентът наредител изпраща пари в брой на каса, трябва да предостави:

 • валиден документ за самоличност
 • телефон за връзка
 • сума за превод
 • основание за превода
 • имена на получателя
 • телефон за връзка с получател
 • ЕГН или № на документ за самоличност на получател

Преводът може да бъде получен веднага във всяка една каса на EasyPay.

Ако клиентът наредител изпраща паричен превод в чужбина, трябва да предостави:

 • валиден документ за самоличност
 • държава и град за получаване на превода
 • мобилен номер на получател с код за международно избиране
 • пълното име на получателя, изписано на латиница

Заедно с разписка за превода ще получите и приложение с Референтен номер.

Важно! Референтният номер е уникален и трябва да се предостави само и единствено на получателя, за да послужи като идентификатор при тегленето на парите. Информирайте получателя, че може да получи паричния превод във всички офиси на нашия партньор в страната си срещу Референтен номер и валиден документ за самоличност, в който имената съвпадат напълно с подадените. При тегленето на парите в някои държави може да поискат допълнителна информация от получателя относно Вашите имена, точната сума и страната, от която е нареден преводът.
Когато нареждате международен паричен превод, средствата се прехвърлят към съответния платежен оператор веднага след разпечатването на разписката. Получателят може да изтегли сумата до 5 минути след като е наредена, независимо от дестинацията.

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.