Новини

06.01.2023

example

EasyPay подарява самолетна екскурзия до Париж за двама

Участват всички, които регистрират нови битови сметки в чатбота на компанията във Viber

EasyPay ще зарадва един от своите клиенти със самолетна екскурзия за двама до Париж. Всеки може да участва, буквално с няколко клика.

От 09 януари 2023 г. до 14 февруари 2023 г. потребителите, които регистрират сметки за проверка в чатбота на EasyPay във Viber, участват в томбола за голямата награда. Кампанията важи и за хора, които вече проверяват сметките си в чатбота, но добавят нови за проследяване. Колкото повече абонатни номера регистрират потребителите, толкова е по-голям шансът за спечелване на наградата, тъй като всеки добавен нов абонатен номер се счита за едно участие в томболата.

Проверката на битовите сметки може да се заяви по два начина: в самия бот чрез добавяне на абонатните номера или на каса на EasyPay само за няколко минути. След първоначалната регистрация потребителите започват да получават регулярни известия за битовите си сметки, когато излязат.

Чатботът на EasyPay във Viber се използва от над 350 000 българи, които всеки месец получават безплатни известия за размера на битовите си сметки. Увеличава се и броят на хората, които плащат директно в приложението. Плащането там се прави с карта, а с картата на EasyPay няма такси.

Новини

12.12.2022

example

10 таблета подарък от EasyPay и Ria, ако пращате пари в чужбина

От 10 декември 2022 г. до 14 януари 2023 г. EasyPay и Ria Money Transfer ще раздадат 10 таблета на клиенти, които направят паричен превод от България към чужбина. Той може да бъде нареден на всяка каса на EasyPay в брой или по банкова сметка, като всеки превод през периода носи отделно участие в томболата. Няма изискване за минимална изпратена сума.

EasyPay и Ria са дългогодишни партньори, които предлагат парични преводи от и към чужбина. EasyPay разполага с над 3000 каси в България и ползва най-изгодния обменен курс евро/лев. Паричните преводи в брой пристигат в рамките на 5 минути и могат да бъдат изтеглени във всеки офис на Ria Money Transfer по света.

Всички държави, в които Ria има офиси, както и цялата информация за кампанията, може да видите на уебсайта на EasyPay.

Новини

27.10.2022

example

През ноември в EasyPay на метростанция Европейски съюз: Смяна на титуляр на партида за вода

EasyPay и "Софийска вода“, част от Веолия, стартират пилотен проект „Изнесен офис“ в касата на EasyPay на метростанция „Европейски съюз“. Изнесеният офис е само за услугата „Промяна на титуляр на партида“ и е в рамките на месец ноември.

Всеки клиент на Софийска вода, при който има настъпила промяна на собствеността или вещото право на ползване, е необходимо да уведоми дружеството в рамките на един месец, като в този период услугата е безплатна.

Всички необходими документи и условия може да се намерят на страницата на дружеството на https://www.sofiyskavoda.bg/uslugi/klientska-partida/promyana-na-titulyar-na-partidata или на безплатния телефон за клиенти 0800 121 21.

Медии

11.12.2017

Плащането в брой е форма на свобода

85% от плащанията все още се извършват в брой на каса. Голяма е групата от хора, която поръчва онлайн и плаща онлайн. Но много по-голяма е групата, която поръчва онлайн и плаща в брой. Това коментира изпълнителният директор на Изипей АД Георги Маринов в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева...

-- към интервюто
Медии

02.10.2017

Онлайн плащането на глоби към КАТ улеснява шофьорите

Онлайн плащането на глоби към КАТ вече е възможно. Възможността бе обявена от Министерството на вътрешните работи (МВР) през август. В момента системата на МВР вече е свързана с над 2400 офиса на EasyPay в цялата страна, както и с електронната система за онлайн плащания ePay.bg, информират представители на системите за разплащане...

-- към статията
Медии

01.07.2010

EasyPay стана първата компания за разплащания извън банките

За пръв път Българската народна банка даде право на небанкова институция да извършва платежни услуги. Дружеството е "Изипей" АД и на практика клиентите ще могат да извършват през него разплащания при същите условия както в банките чрез текуща сметка, открита в компанията.

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2023. Всички права запазени.