Новини

31.03.2022

example

Общинските наеми и такси към община Разлог вече могат да се плащат в EasyPay

Разлог е първата администрация в страната, която предлага подобна услуга

Община Разлог предоставя на гражданите нова услуга, с която значително ще улесни плащането на различни наеми и такси, дължими към нея от физически лица и фирми. Досега това беше възможно само на място в общината или с банков превод, но от 15 март 2022 г. преводи могат да се правят и на всички каси на EasyPay (повече от 2800 в цялата страна, от които над 10 в Разлог и прилежащите населени места) ...

Услугата обслужва всички наеми, които се дължат към общината – за жилища, гаражи, терени, имоти, помещения, временни търговски обекти, земеделски земи и др., както и таксите за издаване на разрешение за водовземане и таксите за водовземане. Плащането се извършва в реално време и се отразява веднага.

Задълженията могат да бъдат платени на каса на EasyPay само по ЕГН или ЕИК. За общината това нововъведение е безплатно, а клиентите дължат най-ниската възможна такса за подобна услуга.

Плащането може да бъде направено и онлайн през ePay.bg (партньор на EasyPay) при същите условия.

Новини

07.03.2022

example

EasyPay подкрепя УНИЦЕФ и в каузата за децата на Украйна

EasyPay и УНИЦЕФ имат дълга история на сътрудничество, която ще продължи и тази година. С последната обща кампания успяхме да съберем 22 000 лв. в подкрепа на създаването на платформа за младежко и детско психично здраве, в която момичета и момчета от цялата страна ще могат да получат помощ и съвети как да преодолеят стреса, тревожността и депресията.

Сега EasyPay застава и зад усилията на организацията да помогне на децата в Украйна. Клиентите, които желаят да дарят, независимо каква сума, могат да го направят на всяка каса на компанията. Друг вариант е и с еднократно дарение от 5 лв. с текст UKRAINA на номер 1021 ... Като част от програмата „Компания БЛАГОДЕТЕЛ“ на УНИЦЕФ за 2022 г. ние вярваме, че подобни каузи, и то не само в размирни времена, заслужават вниманието на отговорния бизнес и ще помагаме с всички възможни ресурси. Благодарим и на всички служители, които приемат присърце тази мисия за по-добро и светло бъдеще на децата.

Медии

02.10.2017

Онлайн плащането на глоби към КАТ улеснява шофьорите

Онлайн плащането на глоби към КАТ вече е възможно. Възможността бе обявена от Министерството на вътрешните работи (МВР) през август. В момента системата на МВР вече е свързана с над 2400 офиса на EasyPay в цялата страна, както и с електронната система за онлайн плащания ePay.bg, информират представители на системите за разплащане...

-- към статията
Медии

01.07.2010

EasyPay стана първата компания за разплащания извън банките

За пръв път Българската народна банка даде право на небанкова институция да извършва платежни услуги. Дружеството е "Изипей" АД и на практика клиентите ще могат да извършват през него разплащания при същите условия както в банките чрез текуща сметка, открита в компанията.

-- към статията

© Изипей АД 2006 - 2022. Всички права запазени.