услуги

Промоутър сте.
Или музикален изпълнител.

Организирате събития и търсите
лесен начин да продавате билети.

Ипей АД ви предлага безплатно
решение за управление на вашите
събития чрез EPAY-GO!

 

Безплатна платформа за управление – Не дължите такси при регистрация, ползване или абонаментна поддръжка на системата за управление на събития EPAY-GO.

Създаване на разнообразни събития – Създавате вашите събития през лесен за управление интерфейс, без ограничения на техния брой. Веднага след финалното потвърждение на данните във вашия профил, събитието е активно за продажба в над 2000 каси от мрежата на Изипей, през мобилното приложение ePay Mobile и онлайн през ePay.bg.

Билети с различни ценови категории – Генерирате билети според вашите потребности, като сами определяте бройка и цена на видовете билети. Всяка ценова категория може да се обвърже със срок на валидност или да промените цените в процеса на продажба.

Онлайн продажба на билети – Ползвате всички възможни начини за плащане: онлайн с кредитни и дебитни карти, от потребителски профил в ePay.bg, от мобилен телефон чрез ePay Mobile, в брой на каса на Easypay, по банков път или на банкомат. За паричния превод към вас плащате стандартна такса за прехвърляне на средствата от всеки продаден билет чрез съответния платежен инструмент.

Издаване на различни видове билети – В зависимост от избрания начин за плащане, системата издава следните билети: при онлайн плащания - PDF по e-mail, при мобилни плащания –

билетен формат, съвместим с всички мобилни телефони; при плащане в брой - хартиен билет. Всеки билет съдържа уникален номер, баркод и информация за събитието.

Улеснена проверка на билети – Проверявате издадените билети на входа по списък или с помощта на баркод четец, като сканирате кода от разпечатания билет или директно от мобилния телефон.

Линк за интегриране във Facebook – Системата създава линк, който можете да ползвате във вашето Facebook събитие, с възможност за продажба на билети чрез социалните мрежи.

Възможност за Live Streaming – Реализирана е възможност за предаване на живо от събитието срещу допълнително заплащане. Видеото се заснема на мястото на провеждане на събитието и се излъчва в интернет безплатно или срещу такса (по ваш избор). Всеки, който е получил линк, може да наблюдава събитието на живо на специално създадена от системата страница.

Отчет и контрол на продажбите – През вашия профил разполагате с пълен контрол и достъп до набор от справки, откъдето по всяко време може да следите реализираните продажби, постъпилите средства, проверените билети и др.

Архив на вашите събития – Съхраняваме история на създадените от вас събития, заедно с информация за всички издадени и проверени билети.

Как да ползвам EPAY-GO:
  1. Правите си онлайн регистрация на адрес www.ePay.bg.
  2. Сключвате договор за сътрудничество с Ипей АД.
  3. Създавате и управлявате вашите събития чрез EPAY-GO.
Как да създадем събитие:
  1. Влизате с име и парола в профила си в ePay.bg.
  2. Избирате „Създаване на събитие“ от меню „Събития“.
  3. Попълвате полетата с данни за вашето събитие.
  4. Потвърждавате въведените данни и събитието става активно за продажба на билети.
  5. Генерира се линк, който може да се копира и подава към всяка медия, чрез която желаете да промотирате събитието.