услуги

Получаване / Изпращане на пари в брой от чужбина

 

Системата на EasyPay добави още няколко услуги, от които нашите клиенти могат да се възползват. Вече всеки може да получи или изпрати паричен превод към чужбина на каса на EasyPay.

С помощта на международните компании за парични преводи, с които си партнираме, даваме възможност на нашите клиенти да изберат една от многобройните дестинации за получаване или изпращане на парични преводи в световен мащаб на ниски тарифи.
Ето някои от най-често търсените държави, от и до които можете да изпратите парични преводи в брой: Русия, Турция, Гърция, Кипър, Австрия, Германия, Испания, Холандия, Румъния, Великобритания, Швеция, Франция и много други.

През последните няколко години Изипей АД разработи собствена мрежа от офиси в чужбина, от където можете да нареждате парични преводи и да заплащате сметките си в България: ток, вода, парно, телефон, BULSATCOM и други. Касите на Изипей в чужбина ще разпознаете по международното лого на компанията: FexoPay.
Услугите на FexoPay на този етап са достъпни в Австрия, Гърция и Кипър. Повече информация за международната дейност на Изипей АД ще откриете на официалния сайт на компанията: www.fexopay.com

 

За да изпратите международен паричен превод

1. Представете валидна ЛК и посочете държавата на Получателя.

2. Подайте мобилен номер и пълното име на Получателя, изписано на латиница.

3. След като предадете на касиера наредената сума заедно с таксата, ще получите разписка, съдържаща вашите данни и Референтен номер на превода.
Важно! Референтният номер е уникален и трябва да се предостави само и единствено на Получателя, за да послужи като идентификатор при тегленето на парите.

4. Информирайте Получателя, че може да получи паричния превод във всички офиси на платежния оператор в страната си, срещу Референтен номер и валиден документ за самоличност, в който имената съвпадат напълно с подадените.
При тегленето на парите в някои държави, може да поискат допълнителна информация от Получателя относно вашите имена, точната сума и страната, от която е нареден превода.

5. Когато нареждате международен паричен превод, средствата се прехвърлят към съответния платежен оператор веднага след разпечатването на разписката. Получателят може да изтегли сумата до 5 минути след като е наредена, независимо от дестинацията.

Въпроси относно условия, статус и проверка на международни парични преводи, можете да отправяте към Easypay call center >
Вашите запитвания или възражения ще бъдат обслужени в максимално кратки срокове. Моля имайте предвид, че може да е необходимо получаването на допълнителна информация от международните партньори на Изипей, като обработката няма да надвиши посочените срокове в Общите условия на Изипей АД.

Международни партньори за парични преводи в мрежата на Easypay: RIA Money Transfer, Small World, UPT, Золотая Корона, Moneytrans и G.S. Cashline.