услуги

Получаване / Изпращане на пари в брой от чужбина

 

Системата на EasyPay добави още няколко услуги, от които нашите клиенти могат да се възползват. Вече всеки може да получи или изпрати паричен превод към чужбина на каса на EasyPay.

С помощта на международните компании за парични преводи, с които си партнираме, даваме възможност на нашите клиенти да изберат една от многобройните дестинации за получаване или изпращане на парични преводи в световен мащаб на ниски тарифи.
Ето някои от най-често търсените държави, от и до които можете да изпратите парични преводи в брой: Русия, Турция, Гърция, Кипър, Австрия, Германия, Испания, Холандия, Румъния, Великобритания, Швеция, Франция и много други.

През последните няколко години Изипей АД разработи собствена мрежа от офиси в чужбина, от където можете да нареждате парични преводи и да заплащате сметките си в България: ток, вода, парно, телефон, BULSATCOM и други. Касите на Изипей в чужбина ще разпознаете по международното лого на компанията: FexoPay.
Услугите на FexoPay на този етап са достъпни в Австрия, Гърция и Кипър. Повече информация за международната дейност на Изипей АД ще откриете на официалния сайт на компанията: www.fexopay.com