Платежна EasyPay карта със специален дизайн

Платежна EasyPay карта на ПФК „Левски“

ПФК „Левски” и EasyPay предоставят на феновете възможност да заявят или подновят членството си към клуба в близо 100 избрани каси на компанията в 60 населени места в страната.
Срещу своя членски внос привържениците на клуба могат да получат безплатно новата платежна карта “Левски”. Пластиката е със специален дизайн, посветен на клуба, и може да се взима на момента в офисите на EasyPay без такса за издаване и поддръжка.


Платежна EasyPay карта „100 сърца за ЦСКА“ на ВК „ЦСКА“

Традиционната карта „100 сърца за ЦСКА“ на волейболния клуб „ЦСКА“ вече е и платежно средство благодарение на партньорството с EasyPay. Притежателите на картата могат да подкрепят клуба си и в същото време да се възползват от безплатна сметка без месечна такса за поддръжка, пазаруване без такси в търговски обекти и 2 безплатни тегления на който и да е банкомат в страната.
Картодържателите могат да се възползват от 50% отстъпка от цената на билетите за всички домакински мачове на ВК ЦСКА, както и от отстъпки в над 40 търговски обекта.


Платежна EasyPay карта на телевизионния „Канал Рила“

Телевизионния „Канал Рила“ избра да даде добавена стойност на своите потребители, като направи членската си карта платежна. Благодарение на партньорството с EasyPay повече от 5000 клиенти могат да използват членската си карта за разплащания, без да дължат месечна такса за поддръжка на сметката.


Платежна EasyPay карта на „Каменица“

„Каменица“ избра платежната EasyPay карта за своя мащабна игра, в която раздаде награди на стойност 750 000 лв. Всеки един от победителите получи своята награда в специално брандирана платежна EasyPay карта, която може да използва ежедневно за разплащане в търговски обекти и теглене на банкомат.
Притежателите на пластиката могат да проследяват сметката си във Viber, като тя е подходяща за превод на доходи (работна заплата, паричини преводи, хонорари и др.).

© Изипей АД 2006 - 2024. Всички права запазени.