Новини
example

EasyPay карта без такси за поддръжка

Само за първите шест месеца от платежния инструмент са се възползвали повече от 40 000 клиента. EasyPay пусна на пазара платежна карта, която се издава напълно безплатно от каса на компанията само за няколко минути. ...Към нея потребителите получават и сметка (IBAN), която няма такси за поддръжка на месечна или годишна база. Всеки месец притежателите й имат две безплатни тегления от всеки банкомат в страната, а за всяко следващо теглене таксата е една от най-ниските (0,50 лв.). Картата няма такси и при плащане в търговски обекти.
Прочетете още от статията

Новини

Платежна карта на EasyPay улеснява паричните преводи в брой от чужбина

През 2020 г. EasyPay пусна на пазара платежна карта, която позволява безплатно превеждане на парични средства от чужбина. Тя е многократна, а клиентът може да изтегли без такси сумата веднага, на който и да е банкомат в цялата страна или да плаща с нея в търговски обекти.
Според компанията новата карта вече е станала предпочитан финансов инструмент за над 40 000 българи. С пускането ѝ се отбелязва ръст в услугата с парични преводи от чужбина. Сред предимствата ѝ е и бързото издаване - ако получателят няма EasyPay карта, тя може да му бъде издадена на касата на момента....
В улеснение на клиентите, които често получават преводи от чужбина, следващите постъпления могат да бъдат превеждани директно по същата карта. По този начин клиентът няма необходимост да получава превода на каса и може да ползва парите веднага, след като бъдат преведени от чужбина.
Друга причина за повишения интерес към услугата е, че EasyPay работи по най-изгодния обменен курс евро/лев. Липсата на такса за получателя на парите също не е за подценяване, подчертават от компанията.
"В EasyPay непрекъснато се стремим да улесняваме хора. Това важи с още по-голяма сила, когато говорим за бързо и сигурно получаване на парични преводи от чужбина. Новата платежна карта дава още един инструмент в ръцете на получателите на парични преводи и възможността да избират как да получат и използват парите си", споделя Силвана Групчева, Директор Международна търговска дейност на EasyPay.
Паричните преводи от чужбина могат да бъдат получени в рамките на 5 минути след изпращането. Компанията разполага с повече от 2500 каси в цялата страна, които работят всеки ден и с удължено работно време, а кол центърът е достъпен дори през почивните дни. Партньори за паричните преводи в чужбина са Ria, UPT, KoronaPay, Small World, Moneytrans и Cashline. В Гърция, Кипър и Австрия компанията разработва собствена услуга под името FexoPay.
Към момента в топ 3 на държавите, от които клиентите на EasyPay получават преводи, влизат Германия, Великобритания и Нидерландия. Най-често паричните преводи се получават в София, Варна и Видин.

Медии

12.11.2020

Силвана Групчева, EasyPay: Предлагаме нов подход за получаване на пари в брой от чужбина

EasyPay е създадена през 2006 г. като естествено продължение на услугата ePay.bg – да даде възможност на хората да плащат сметките си в брой на едно място, без да ходят на различни гишета и да се редят на опашки. Впоследствие към плащането на битови сметки ...

-- към статията
Медии

30.10.2020

От покупка на диск на ФСБ до плащания за милиони - Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg и EasyPay

Георги Маринов е основател на EasyPay, ePay.bg, EPAYGO и Infonotary. В началото на 90-те създава "Датамакс" - компания за разработване на банков софтуер. Участвал е в разработването на множество софтуерни продукти...

-- към статията
Медии

06.07.2020

Пенсията вече може да бъде получавана в EasyPay

Месечната пенсия вече може да бъде получавана в EasyPay. Tова е възможно само с попълване на едно заявление в най-близката каса. Прехвърлянето се извършва...

-- към статията

© EasyPay Ltd 2006 - 2021. All rights reserved.