Реклама в EasyPay офис

Изипей ви предлага изграден и гарантиран канал за достъп до над 660 000 български домакинства МЕСЕЧНО в цялата страна. В мрежата на Изипей са включени 2386 офиса, от които 318 собствени. Офис центровете са позиционирани в големи търговски вериги, бизнес центрове, партньорски организации и на ключови за населените места локации.
Рекламата в Изипей e отлична възможност за достигане до Вашите потенциални клиенти! 
Таргетирайте регионално или в национален мащаб!

Easypay

Изипей предлага нов рекламен канал, който предоставя възможност за излъчване на различни рекламни формати на ТВ монитори в офисите на Изипей. Възползвайте се от възможността да рекламирате Вашите продукти и услуги с рекламен клип, изображение или слайд шоу. Информирайте Вашите лоялни и потенциални клиенти за нови услуги и промоции. Предложете атрактивно съдържание, за да направите впечатление. Изборът е Ваш!

Рекламата на ТВ мониторите в касите на Изипей е достъпна в собствените каси на Изипей (318 офиса с ТВ монитори в цялата страна)

Параметри
Повече за услугата

Easypay

След всяко плащане на каса на Изипей, клиентът получава разписка, която пази като документ.

Реклама на Изипей разписка - лице

Върху разписките има специално обособени текстови рекламни полета. Рекламното послание се принтира на лицето на разписката, заедно с информацията за платени сметки.

Рекламата се разпространява на разписки за битови сметки в собствените офиси на Изипей 318 в цялата страна. Заявете рекламна кампания за град по ваш избор.

Параметри

Реклама на Изипей разписка - гръб

Рекламата се разполага върху целия гръб на разписката във формат А4. Печатът е пълноцветен, по предварително изготвен от Вас проект. Ние ще се погрижим за печата, логистиката и разпространението.

Разписките се разпространяват в избрани от Вас собствени каси на Изипей (318 офиса в цялата страна). Ние Ви съдействаме за таргетирането на най-подходящите за Вашия бизнес офис-локации по посещаемост и местоположение.

Параметри

 
Easypay

Изипей разполага с мрежа от 318 собствени каси в страната. Може да рекламирате в цялата мрежа или в отделен Изипей офис.

Рекламни материали, подавани от касиер в Изипей офис

Разпространете вашите рекламни материали в касите на Изипей. Касиерът ще ги подаде на клиента, заедно с разпечатаната платежна разписка.

Рекламни материали, позиционирани в Изипей офис

Предоставяме рекламни точки за позициониране на Ваши листовки, дипляни и флаери в собствените каси на Изипей (318 офиса в цялата страна), които са разположени на най-подходящите места спрямо потока на клиентите.

Параметри

Изипей Ви предлага изграден и гарантиран канал за достъп до 660 000+ български домакинства МЕСЕЧНО в цялата страна.